Nba live |
Malonu sulaukti Svečių ( Prisijungti | Registruotis )
![]() ![]() |
Nba live |
Oct 30 2009, 22:23
Pranešimas
|
|
|
Tikras Narys ![]() ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 687 Užsiregistravo: 16-October 09 Vartotojo Nr.: 3,626 |
Sukuriau tema kurio komentuojam rungtynes tie kurie ziurime tiesiogei naktimis
|
|
|
|
Oct 30 2009, 23:17
Pranešimas
|
|
|
Narys ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 107 Užsiregistravo: 17-October 09 Vartotojo Nr.: 3,653 |
o sinakt lygu Washington "Wizards" - Atlanta "Hawks" los ane?
-------------------- Nepamirštama aistra, nepamirštama kova, nepamirštami žaidėjai - Go Celtics ! ;)
![]() ![]() |
|
|
|
Oct 31 2009, 00:23
Pranešimas
|
|
|
Tikras Narys ![]() ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 687 Užsiregistravo: 16-October 09 Vartotojo Nr.: 3,626 |
zzapas.. Siandien nakti is vis bus 13 rungtyniu tai netik Wizards ir Hawks maca as stebesiu,o tu gali pasirinkti kokias nori,beje ir Celtics zais su Bulls.
|
|
|
|
Oct 31 2009, 00:55
Pranešimas
|
|
|
Narys ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 107 Užsiregistravo: 17-October 09 Vartotojo Nr.: 3,653 |
na taip as zinau kad zais 13
-------------------- Nepamirštama aistra, nepamirštama kova, nepamirštami žaidėjai - Go Celtics ! ;)
![]() ![]() |
|
|
|
Nov 1 2009, 13:25
Pranešimas
|
|
|
Naujokas ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 21 Užsiregistravo: 23-October 09 Miestas: Vilnius Vartotojo Nr.: 3,701 |
Na neperseniausiai stebėjau Magic ir 76erių matchą online, tai pirma halfa be jokių lagų pažiūrėjau, bet dėja antro jau neberodė tad teko tik nba.com į scoreboard žiūrėt tik
EDIT: Šiandien dar jei normaliai rodys tai online žiūrėsiu Magic ir Raptors rungtynes, plius labai patogiu laiku 20:00 |
|
|
|
Nov 29 2009, 17:55
Pranešimas
|
|
![]() Tikras Narys ![]() ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 411 Užsiregistravo: 3-November 09 Miestas: Elektrėnai Vartotojo Nr.: 3,900 |
as tai neziuriu, todel norejau paklausti, per koki saita ziurit? gal linka galetumet numest?
-------------------- ![]() I Love my country |
|
|
|
Nov 29 2009, 22:24
Pranešimas
|
|
![]() ~2k~ ![]() ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 1,187 Užsiregistravo: 15-October 09 Miestas: Kaunas Vartotojo Nr.: 3,590 |
ziuresiu siandien lakers nets
ReggieMiller puse tu linku neveiks jauciu, na bent jau man pastaruoju metu grybauja atdhe.com ... beje lakers kas gal noretu ziuret su nets http://www.ilemi.com/channels/channel8.html http://www.ilemi.com/channels/channel9.html http://www.atdhe.net/7458/watch-new-jersey-nets-vs-la-lakers http://www.rwbsports.com/ch1.html bet abejoju ar tokiu pasitaikys ypac pries darbo diena xD -------------------- ![]() |
|
|
|
Nov 29 2009, 23:31
Pranešimas
|
|
|
Narys ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 121 Užsiregistravo: 3-October 09 Vartotojo Nr.: 2,946 |
Žiūrėčiau aš, bet kadangi NETS labai nuobodi komanda su kuria niekas daug taškų nepelno tai tingiu...
|
|
|
|
Nov 30 2009, 09:19
Pranešimas
|
|
![]() ~2k~ ![]() ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 1,187 Užsiregistravo: 15-October 09 Miestas: Kaunas Vartotojo Nr.: 3,590 |
Žiūrėčiau aš, bet kadangi NETS labai nuobodi komanda su kuria niekas daug taškų nepelno tai tingiu... nu kobe pelno nemazai-30 ir man patiko kad kobe pradejo shaudyt trajakus, tikiuosi ir kitose rungtynese pamatyti daugiau trajaku is jo... -------------------- ![]() |
|
|
|
Nov 30 2009, 13:37
Pranešimas
|
|
|
Narys ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 121 Užsiregistravo: 3-October 09 Vartotojo Nr.: 2,946 |
nu kobe pelno nemazai-30 ir man patiko kad kobe pradejo shaudyt trajakus, tikiuosi ir kitose rungtynese pamatyti daugiau trajaku is jo... Nu aš vis dėl to žiūrėjau... bet nepatik otai, kad jis surinko 5 pražangas ir LAL laiminėjo +25, todėl jis sėdos ir nebeišėjo, o laisvai galėjo padaryti triguba dublį. |
|
|
|
Nov 30 2009, 15:36
Pranešimas
|
|
Nu aš vis dėl to žiūrėjau... bet nepatik otai, kad jis surinko 5 pražangas ir LAL laiminėjo +25, todėl jis sėdos ir nebeišėjo, o laisvai galėjo padaryti triguba dublį. oho koks tu statistas -------------------- ![]() |
|
|
|
Nov 30 2009, 16:31
Pranešimas
|
|
|
Nu man patinka žiūrėti kaip Kobe lošia, gražesnio krepšinio man nėra.. Todėl nepatiko, kad sėdos ir nebeišėjo, o reg. sezone man nėra taip svarbi pergale. Svarbu į PO patenka tegul, tada tai nors ir Fisheris koki 50pts, o Kobe 2pts, bet tik tegul laimi.
|
|
|
|
Dec 25 2009, 19:42
Pranešimas
|
|
|
Žiuri jau kas kalėdinius mačus?
![]() ![]() |
|
|
|
Dec 25 2009, 19:56
Pranešimas
|
|
![]() Tikras Narys ![]() ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 411 Užsiregistravo: 3-November 09 Miestas: Elektrėnai Vartotojo Nr.: 3,900 |
zzapas- jo ziuriu ;D "Knicks" vs. "Heat" tik labai jau nerazultatyvios rungtynes, ir Wade'as nieko ipatingo nedemonstruoja ;D
-------------------- ![]() I Love my country |
|
|
|
Dec 25 2009, 20:15
Pranešimas
|
|
as tai ziuresiu paskutini keliny, tikiuosi heat laimes
-------------------- ![]() |
|
|
|
Dec 25 2009, 20:18
Pranešimas
|
|
|
zzapas- jo ziuriu ;D "Knicks" vs. "Heat" tik labai jau nerazultatyvios rungtynes, ir Wade'as nieko ipatingo nedemonstruoja ;D Visai gerai D-Wade'as zaidzia. 10 tasku 3 asistai 4 atkovoti 50 procentu metimai,viskas gerai su juo, va pastebejau Beasley zaidzia labai savanaudiskai ir siandien nekaip tik 2 is 8 metimu. Na o "Knicks" treneris leidzia daug Gallinari,vos 1 is 6 tritaskiu,tuo tarpu Lee mete 5 dvitaskius ir pataike 4. |
|
|
|
Dec 25 2009, 20:24
Pranešimas
|
|
|
Mano manymu Harringtonas žymiai perdaug tritaškiu svaidė, nepataiko, atkovoja draugas kamuoli ir vėl duoda, o tas iškart meta vėl per rankas ir vėl nepataiko.. jo Joe teisingai sako, Gallinari šįvakara nekaip tritaškiai, kas jam šiam mače geriausiai vyksta, tai pora neblogu prasiveržimu lyg krepšio mačiau..pirmapuse žiurėjau tik viena akim, nes buvo kitos veiklos, o antra puse reiks žiurėtpilnai, na jau prasidėjo, tikiuosi Heat laimės
![]() ![]() |
|
|
|
Dec 25 2009, 22:48
Pranešimas
|
|
|
Nuobodzios man "Celtics" rungtynes kazkokios,gal kad nerezultatyvios,kazkaip nesiziuri,bet bent 4 kelini butinai teks paziureti. Na,o kas del "Heat" rungtyniu,tai gerai suzaide D-Wade'as,nedaug truko iki dvigubo dublio. Siaip patiko rungtynes,labai ziurejau kaip zaidzia Mario ir man patiko jo zaidimas,nors siandien galbut ir nesuzaide geru rungtyniu,bet siaip man priimtinas jo zaidimas,jei truputi daugiau inciatyvos imtusi,tai drasiai 15 tasku vidurki turetu,o ir "Heat" manau,tai i nauda iseitu. Dar vienas zaidejas,kurio karjera nuo siol pradesiu dometis. Na,o apie "Knicks",tai treneris matosi nelabai turi valdzia,labai puikiai zaide Lee,bet buvo visiskai neisnaudotas,Alas vos 5 is 20 metimu 0 is 7 tritaskiu,taigi ar nevertejo bent 10 metymu duoti Lee,kuris siandien pataike puikiai,na zodziu matosi,kad "Knicks" neverti atkrintamuju,nors sudetis nera tragiska,bet ja reikia moketi isnaudoti.
|
|
|
|
Dec 25 2009, 23:01
Pranešimas
|
|
![]() Tikras Narys ![]() ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 474 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Biržai Vartotojo Nr.: 1,100 |
Visa „Knicks“ organizacija apgailėtina yra. Kad ir kas betreniruotų ekipą, visada remiamasi 7-8 žaidėjais, neatsimenu tokių rungtynių, kad „Knicks“ gretose aikštelėje būtų pasirodę bent 10 žaidėjų. „Knicks“ paskutiniu metu mestų tritaškių skaičius per rungtynes arti 30 arba net viršyja jį. Baudos aikštelėje šiandien komanda turėjo nemažai problemų, reikėjo Curry leisti, būtų susitvarkęs jis ten, būtų apraminęs kažkiek tai Beasley. Duhonui nebuvo tokia sėkminga diena, tačiau Douglasas nepasirodė aikštelėje, o vienu metu jis žaidė puikiai, 3-iame kėlinyje „Knicks“ puolime sunkiai sekėsi, Robinsonas neabejotinai būtų įnešęs naujų vėjų ir naujos energijos į žaidimą, tačiau vėl visokios kvailos ambicijos pas trenerį. Net žiūrovai du ar tris kartus skandavo „we want Nate“, bet nieko. Apie Hillą išvis nekalbu, tiesiog sėdi ant suoliuko vaikinas ir tobulėja. Trūko įvairesnio puolimo Niujorko komandoje ir būtų pasiekta pergalė.
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
| WAP (žemesnės kokybės versija) | Dabar yra: 8th September 2010 - 13:12 |