Apie viska |
Malonu sulaukti Svečių ( Prisijungti | Registruotis )
![]() ![]() |
Apie viska |
Oct 16 2009, 11:14
Pranešimas
|
|
|
Tikras Narys ![]() ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 687 Užsiregistravo: 16-October 09 Vartotojo Nr.: 3,626 |
Grazinu senas temas,bet ir vel pasakysiu kad sugadinote si puslapi
|
|
|
|
Oct 16 2009, 16:20
Pranešimas
|
|
|
I'm RjP... ![]() ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 1,498 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Vilnius Vartotojo Nr.: 3,038 |
Joe2: kas tau čia taip nepatinka?
-------------------- ![]() ![]() ![]() red-black-white always in my heart. |
|
|
|
Oct 16 2009, 16:25
Pranešimas
|
|
![]() Tikras Narys ![]() ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 474 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Biržai Vartotojo Nr.: 1,100 |
Gal kas gali ištrinti mano 6 komentarus iš "Nuo šiol NBA lygoje bus leidžiami žingsniai (VIDEO) (16)" naujienos ? Net pats nustebau, spaudžiau tik vieną kartą, o įdėjo 7 tuos pačius mano komentarus...
-------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 16 2009, 19:10
Pranešimas
|
|
|
Naujokas ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 1 Užsiregistravo: 3-October 09 Vartotojo Nr.: 2,242 |
JoeJohnson2 man irgi neina prisijunkt nauju niku i naujienas ir man irgi viena kart paspaudus du komentarai pasirashe, bet nepaisant shito man naujasis nbaworld grauzus
|
|
|
|
Oct 16 2009, 20:40
Pranešimas
|
|
|
I'm RjP... ![]() ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 1,498 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Vilnius Vartotojo Nr.: 3,038 |
Gal kas gali ištrinti mano 6 komentarus iš "Nuo šiol NBA lygoje bus leidžiami žingsniai (VIDEO) (16)" naujienos ? Net pats nustebau, spaudžiau tik vieną kartą, o įdėjo 7 tuos pačius mano komentarus... Jo man tas pats buvo, nors viena karta nuspaudžiau, bet vėliau ištrynė. -------------------- ![]() ![]() ![]() red-black-white always in my heart. |
|
|
|
Oct 16 2009, 22:39
Pranešimas
|
|
![]() Naujokas ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 16 Užsiregistravo: 3-October 09 Vartotojo Nr.: 274 |
Man tai sitas grazesnis. Suprantu tuos, kuriem neina pasijungt...
-------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 16 2009, 22:55
Pranešimas
|
|
|
Naujokas ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 7 Užsiregistravo: 3-October 09 Vartotojo Nr.: 3,567 |
dabar sitos diskusijos tokios kaip daugelyje zaidimu portaluose tokios visai normalios ir nuotrauka uzsidedi savo ir kaip anders kokia uzmeta kaip jazz
|
|
|
|
Oct 17 2009, 15:29
Pranešimas
|
|
![]() Naujokas ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 30 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Klaipėda Vartotojo Nr.: 23 |
Kas cia pr sudas??????? Negaliu naudotis savo senu nicku!!!! na cia tiektos tarkim,isnaujo uzsiregistraves negaliu komentuoti naujienu,niet prisijunti negaliu!!!!!!!! As pradesiu cia suda malti kol normaliai visko nepadarysit!!!! sugadi savo gera saita,tai cia taspats jei as parases egza,paprasyciau i toleta ir egzu lapu sikna nusvaltciau!!!!! arba dar geriau pastatyciau nama sau paskui sugriauciau Tu jauti kaip tu nusisneki? Juk aiskiai parasyta, kas nesigauna kreipkites i adminsitracija!!! Rasyk maila ir viskas bus atsakyta tau |
|
|
|
Oct 17 2009, 17:37
Pranešimas
|
|
|
Narys ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 239 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Klaipeda Vartotojo Nr.: 2,856 |
Man tai pvz nera skirtumo tik kad ta melyna spalva mane biski uzknisa ir rekrdu nera
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Oct 17 2009, 20:50
Pranešimas
|
|
![]() Bobcats Dievas ![]() ![]() ![]() Grupė: Administratorius Pranešimai: 1,489 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Laukuva Vartotojo Nr.: 2,302 |
Man tai tik dėl funciju dabar čia patinka, o tema tai patyliu. Kur raudona spalva? Viena iš nba logo spalvų? Dabar ta mėlyna tai akis bado. Na bet reikia ir pagirti už darba adminus, bet aš būčiau geriau ilgiau patestavęs šią versija, nebūčiau taip skubėjas.
-------------------- ![]() Bobcats fan! |
|
|
|
Oct 17 2009, 21:08
Pranešimas
|
|
![]() Tikras Narys ![]() ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 474 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Biržai Vartotojo Nr.: 1,100 |
Man tai tik dėl funciju dabar čia patinka, o tema tai patyliu. Kur raudona spalva? Viena iš nba logo spalvų? Dabar ta mėlyna tai akis bado. Na bet reikia ir pagirti už darba adminus, bet aš būčiau geriau ilgiau patestavęs šią versija, nebūčiau taip skubėjas. LHQ dažniausiai ir daro dizainus mėlynos spalvos. Šiaip ir man su raudonos spalvos akcentais geriau atrodytų visas saitas ir forumas, bet gerai ir taip. Svarbiausia, kad įvykdytas didelis atnaujinimas ir žengta į priekį. IP.Boardas kur kas patogesnis yra ir valdžiai tikrai lengviau bus valdyti visą nbaworldą. Tik vienas nepatinkantis dalykas man, kad kol kas neveikia "prisiminti" mygtukas. -------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 18 2009, 18:55
Pranešimas
|
|
![]() Bobcats Dievas ![]() ![]() ![]() Grupė: Administratorius Pranešimai: 1,489 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Laukuva Vartotojo Nr.: 2,302 |
Mane irgi nervina, dabar jauciuosji kaip koks naujokas čia, nieko nežinau kur yra, kiek mačiau ir žmoniu padaugėjo.
-------------------- ![]() Bobcats fan! |
|
|
|
Oct 19 2009, 18:57
Pranešimas
|
|
|
Narys ![]() ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 239 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Klaipeda Vartotojo Nr.: 2,856 |
Nu gerai tai ka veikiat laisvalaikiui(jugi tema apie viska)
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Oct 19 2009, 20:34
Pranešimas
|
|
|
Ex kaip seniai jau nebuvo NW.lt idomių diskusijų
-------------------- ![]() ![]() ![]() red-black-white always in my heart. |
|
|
|
Oct 19 2009, 20:52
Pranešimas
|
|
|
Naujokas ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 3 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Vilnius Vartotojo Nr.: 1,768 |
kur dingo ankstesnes diskusijos?
kodel as zymimas kaip naujokas? ir svarbiausia- kodel negaliu prisijungti su savo senu slaptazodziu?! negi be reikalo balsavau, kad tinklapio pasikeitima vertinu gerai? |
|
|
|
Oct 19 2009, 21:53
Pranešimas
|
|
kur dingo ankstesnes diskusijos? kodel as zymimas kaip naujokas? ir svarbiausia- kodel negaliu prisijungti su savo senu slaptazodziu?! negi be reikalo balsavau, kad tinklapio pasikeitima vertinu gerai? Taigi buvo parašyta, kad visiems į el.paštą buvo išsiųsti nauji slaptažodžiai, prisijungus su tuo nauju, gali pasikeisti slaptažodį, į kokį tu nori. -------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 20 2009, 10:31
Pranešimas
|
|
|
Naujokas ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 25 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Navan Vartotojo Nr.: 35 |
na siaip diskusijos jeigu nepastebejai naujos, visi cia kaip ir naujokai esame, senos diskusijos istrintos, padarytos zymiai patogesnes mums vartotojams, adminams manau jog IP Boardas tikrai zymiai patogesnis administravimui ir pns.
-------------------- |
|
|
|
Oct 20 2009, 17:49
Pranešimas
|
|
|
Naujokas ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 56 Užsiregistravo: 3-October 09 Miestas: Klaipeda Vartotojo Nr.: 3,025 |
O ka duoda tie taskai ir kreditai? kam jie reikalingi? Gal galite kas man paaiskinti nes nezinau kam ju reikia. gal eina tuos taskus i ka nors iskeisti ar kaskas panasaus, jei ka man pm, jei imanoma tokia finkcija
|
|
|
|
Oct 21 2009, 16:07
Pranešimas
|
|
O ka duoda tie taskai ir kreditai? kam jie reikalingi? Gal galite kas man paaiskinti nes nezinau kam ju reikia. gal eina tuos taskus i ka nors iskeisti ar kaskas panasaus, jei ka man pm, jei imanoma tokia finkcija Tie taškai ir kreditai, kiek aš suprantu, yra tam, kad turėtum ką statyt totalizatoriuje ir Tote, kad į minusą nesueitum, o kai nebeturėsi nieko, tai ir statyt nebegalėsi. -------------------- ![]() |
|
|
|
Oct 21 2009, 17:09
Pranešimas
|
|
|
Naujokas ![]() Grupė: NBAworld.lt Narys Pranešimai: 57 Užsiregistravo: 16-October 09 Miestas: Srv Vartotojo Nr.: 3,624 |
wisai nieko dabar NBAworld.lt tik reik iprast
-------------------- ![]() T-mac is back |
|
|
|
![]() ![]() |
| WAP (žemesnės kokybės versija) | Dabar yra: 8th September 2010 - 13:08 |